Cicamed - Disovery Kit

  • Rekommenderat pris299 kr
  • Vårt pris239 kr
  • Du sparar
Status:
3
Information
1-3 Dagars Leveranstid
Alltid Fri Frakt
Faktura Med Klarna

Make everyday a discovery day! Felfri hud börjar med Cicamed. Skäm bort din hud med högteknologiska produkter med den bästa kombinationen av kraftfulla ingredienser från naturen och vetenskap.

Cleanser Antioxidant

Mild, djuprengörande och löddrande rengöringsgel. Avlägsnar oerhört effektivt makeup, döda hudceller och orenheter som täpper till huden. Ekologisk Aloe Vera, trollhassel, och antioxidanter från grönt te, lugnar och dämpar rodnad. Naturlig Lactica Acid är djupt återfuktande och pH-balanserande vilket innebär att inget ansiktsvatten behövs! Bevarar hudens naturliga pH-värde.

24h Cream Balance

24h cream balance är en djupt återfuktande ansiktskräm, speciellt utvecklad för känslig hud. Ekologiska örter och betaglukan från svensk havre lugnar huden. Formulerad med skyddande antioxidanter samt ekologisk jojoba- och solrosolja som är mjukgörande och motverkar torr hud. Ekologisk aloe vera, panthenol och betain är djupt återfuktande.

Använd morgon och kväll, efter Cicamed serum, på ansikte, hals och dekolletage.

Serum C

Serum C är ett återfuktande serum som är rikt på skyddande vitaminer, kraftfulla antioxidanter och effektiva fuktgivare. Formulerad med fuktbindande hyaluronsyra och ekologisk aloe vera som ger intensiv återfuktning. Vitamin C ger en jämnare hudton och stimulerar kollagen-produktionen. Cicamed serum C ger lyster och återfuktar huden så att det både känns och syns.

Använd morgon/kväll på rengjord hud på ansikte, hals och dekolletage.

Cicamed Collagen Boost Mask

Collagen boost mask är en anti-aging leave-on mask som ger huden en omedelbart uppstramande effekt och naturlig lyster. Ekologiska örter, vitaminer, skyddande antioxidanter, koffein och alger verkar som en effektiv första hjälpen mot trött hud. Cicamed collagen boost mask ger både omedelbara och långsiktiga resultat. Huden blir fastare och får ökad lyster.

Applicera morgon och/eller kväll, 2-3 gånger i veckan som en del av en anti-aging behandling. Applicera på rengjord hud. Skölj inte av. Vänta 5 min innan hudkräm/smink. Cicamed collagen boost mask kan användas som en primer under smink.

Make everyday a discovery day! Det ultimata kittet för att upptäcka några av våra favoritprodukter. Passar även utmärkt att ha med i necessären på resan! Kittet består av en rengöring, serum, dag/nattkräm och en uppstramande mask - allt som behövs för en optimal hudvårdsrutin.