Benton - Fermentation Essence 100ml

359 kr

287 kr

Status:
5
Information
1-3 Dagars Leverans
Alltid Fri Frakt
Faktura Med Klarna

Benton Fermentation Essence är en ”first essence” och verkar för att klarna upp huden och förbättra dess textur samtidigt som den verkar anti-aging. Den lugnar irriterad och stressad hud samtidigt som den förebygger hudskador som uppstår av bl. a sol, extern miljöpåverkan och livsstil.

Stjärnan i Fermentation Essence är galactomyces - en fermenterad jästsvamp som är en biprodukt från fermenteringen av ris när man brygger sake och en av de mest populära ingredienserna inom asiatisk hudvård när det kommer till anti-age. Perfekt att använda i din hudvårdsrutin.

- Anti-age

- Förbättrar hudtextur

- Vårdande

Användning

Efter rengöring och toner, pumpa 1-2 gånger och klappa försiktigt in produkten i hela ansiktet med båda händerna för att öka absorptionsförmågan. Följ upp med annan essence/serum, ögonkräm och fuktkräm. Passar alla hudtyper, även väldigt känslig och acnebenägen hud.

Ingredienser 

Galactomyces Ferment Fitrate,iBifida Ferment Lysate,iWater, Glycerin, ButylenelGlycol, Pentylene Glycol,lAdenosine, Sodium Hyaluronate,irh-Oligopeptide- 1, CeramideiNP, Aloe BarbadensisiLeaf Extract, Betaine,lPanthenol, Allantoin, AlthaealRosea Root Extract,iPulsatilla Koreana Extract,iUsnea Barbata (Lichen)iExtract, Arginine, XanthanlGum..