Melao - Serum 3pcs

799 kr

639 kr

Status:
1
Information
1-3 Dagars Leverans
Alltid Fri Frakt
Faktura Med Klarna

Melao har fantastiska serum som passar till alla hudtyper.

Retinol Serum 

Retinol Melao är ett lyxigt, fuktgivande nattserum, som bekämpar de första tecknen på åldrande. Retinol Melao är ett snabbabsorberande serum som boostar din cellproduktion och hjälper till att förnya huden. A-Vitamin kombinerat med hyaluronsyra och glycerin ökar fukt, elasticitet och stärker hudens naturliga barriärfunktion.

Användning

Applicera två gånger i veckan till att börja med tills att huden har vant sig. 

Hyaluronic Acid Serum

Hyaluronic Melao Serum är ett lättviktigt och lättabsorberande serum som med mjukgörande Vitamin B5 (pantotensyra) och superfuktighetshöjande hyaluronsyra ger snabba och tydliga förbättringar i det allmänna tillståndet och känslan av huden.

Kan användas dag och/eller natt för att mjukgöra och släta ut huden.

Användning

Applicera fem till sex droppar direkt på huden och massera in tills all produkt absorberats.

Vitamin Serum C

Vitamin C Serum är ett stabiliserat Vitamin C-serum som bekämpar solskada och boostar kollagenproduktionen. Serumet ökar hudens elasticitet och densitet samt förbättrar hudens struktur.

Serumet passar alla åldrar som söker en starkare formula av C-vitamin och är idealisk för personer i 40 år eller äldre som vill påbörja sin C-vitaminresa med en stark koncentration direkt.

Användning

Applicera fyra droppar av serumet efter rengöring och massera in i huden tills all produkt absorberats.

Ingredienser 

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Carbomer, Triethanolamine, Betaglucan, Ascorbic Acid, Ethylhexylgycerin, Caprylyl Glycol, Propanediol, Phenylpropanol.