Yeouth - Pure Hyaluronic Acid Serum 30ml

339 kr

Status:
9
Information
20% rabatt vid köp över 299 kr
Alltid Fri Frakt
Faktura Med Klarna

Hyaluronsyra har fantastiska återfuktande effekter. På ett effektivt sätt absorberas fukten och lagras djupt inne i huden resultatet blir att huden känns fylligare, ungdomligare och fina linjer slätas ut. Det är garanterat en av marknadens bästa fuktgivare för hudens övre lager och stärker också hudens skyddande barriär, men är alltså en tillfällig lösning för en fyllig hud.

Hyaluronsyra är en revolutionerande naturlig molekyl som motverkar åldrandet.

Vetenskap visar att hyaluronsyra förbättrar vätskebalansen i huden, hjälper till att bevara elasticiteten och bidrar till att stimulera produktionen av kollagen i huden. Den fungerar även som en antioxidant och är antiinflammatorisk. Våra kroppar innehåller 15 g hyaluronsyra och denna mängd avtar när vi åldras. En tredjedel av hyaluronsyran bryts ned och syntetiseras varje dag. Vårat hyaluronsyra ger din hud en riklig näringsboost.

  • MADE IN THE USA
  • Paraben Free
  • Sulfate Free
  • Phthalates Free
  • Fragrance Free
  • GMO Free
  • Triclosan Free 

 -Aktivt involverad i cellaktiviteten, främjar cellförnyelsen och produktionen av kollagen och elastin.

-Fyller ut huden och verkar som stöd för hudens byggstenar, vilket ger en slätare hud.

-Hjälper till att behålla och attrahera fukt i och på huden.

-Ökar antioxidantförsvaret i huden, vilket gör den mer motståndskraftig mot fria radikaler.

Användning

Massera in 1-2 pump med fingrarna morgon och kväll efter rengöring och avsluta med att trycka handflatorna över kinder och panna för att med hjälp av värme optimera absorberingen av serumet. Följ upp med resten av hudvårdsrutinen.

Ingredienser 

Water (Aqua), Propylene Glycol, Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid)-5, Biosaccharide Gum-2, ethyl ascorbic Acid (Vitamin C), Trehalose, Hydrolyzed Tremella Fuciformis, Polysaccharide, Rosa Rugosa Flower Extract, Honey Extract, Hydrolyzed WheatProtein, Portulaca Oleracea Extract, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Guar, Ethylhexylglycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Albumen, Phenoxyethanol, Parfum