Dr.Pen Ultima A7

  • Rekommenderat pris2 695 kr
  • Vårt pris2 156 kr
  • Du sparar
Status:
9
Information
1-3 Dagars Leveranstid
Fri Frakt Över 299kr
Faktura Med Klarna

Dr.Pen's senaste modell har anlänt till oss på SkincareSweden. Dr.Pen använder sig av samma teknik som på skönhetssalonger, nu finns den tillgänglig för hemmabruk och för bara en bråkdel av kostnaden. Dr.Pen (MicroPen) har den senaste tekniken för maximal hastighet och kontroll. Detta gör att du kan nå önskade resultat över hela kroppen!

Dr.Pen använder sig av en avancerad nålningsteknik och vi har den senaste modellen. Dr.Pen använder sig av 12 sterila nålar som orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålarna. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Efter behandlingen ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Därmed säkerställas ett upptag av efterbehandlande produkter långt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar.

Dr.Pen är en mycket effektiv behandling utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. De sterila nålarna eliminerar risken för smittspridning och den justerbara längden på nålarna tillåter en behandling anpassad efter just dina behov. Dr.Pen kan användas över hela kroppen t.o.m runt känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, läpparna och på näsan.

Med 6 olika hastigheter och justerbara nållängder (0,25 till 2.5 mm) vilket gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår.

  • Det medföljer två nålhuvuden i förpackningen
  • Bruksanvisning på engelska
  • CE Godkänd

Användning

- Reparerar och vitaliserar hyn.

- Minskar slapp hud, åldersfläckar, ärrbildning (inklusive acneärr), stora porer och solskador.

- Minskar djupa rynkor och fina linjer.

- Återställer hudens naturliga och ungdomliga lyster.

- Minskar celluliter och hudbristningar.

- 4-6 behandlingar rekommenderas med 4-6 veckors mellanrum för optimalt resultat. 

- Många ser resultat redan efter första behandlingen

Information

Märke: Dr.Pen

Modell: A7

Motorstyrka: 20.000 RPM

Hastighet: 6 olika hastigheter

Nålstorlek: 0,25mm-2,5mm

CE-märkt: Ja

Tilkommer: 2 nålhuvuden & bruksanvisning