Storleksguiden

Storleksguiden

0.2mm

Denna storlek påverkar enbart epidermis (hudens yttersta lager). Användningsområdena för en skinroller 0,2 mm är att öka kroppens upptagning av olika krämer, oljor och kosmetika samt att återfå spänst och lyster i huden. Ett stort plus för storleken 0,2 mm är att du kan använda den varje dag t ex. innan du applicerar dina krämer och lotions.

0.5mm

En skinroller på 0,5mm är perfekt för behandlingar av lättare acneärr, pigmentfläckar, solfläckar och rynkor i ansiktet. Den kan med fördel också användas i anti-aging syfte. 0,5 mm är den kortaste längden på nålarna som gör att kroppen börjar producera kollagen. Den ska användas 2-3 gånger i veckan för att uppnå resultat. Efter behandlingen kommer du uppleva att huden blir röd och det varar normalt sett i ett par timmar men i vissa enstaka fall kan det hålla i upp till två dygn.

1.0mm

Det är den maximala längden för kvinnor att använda i ansiktet. Män har normalt sett lite tjockare hud än kvinnor men bör vara försiktiga med att använda längre nålar än 1,0 mm i ansiktet. På kroppen kan 1,0mm användas för att behandla små ljusa bristningar, mindre celluliter och ärr. En skinroller med nållängd 1,0mm ska användas en gång i veckan vid lättare behandling eller en gång varannan vecka vid kraftig behandling.  (Lättare behandling = lättare tryck och färre repetitioner. Kraftig behandling = hårdare tryck och fler repetitioner.) Huden kommer vara känslig och i vissa fall kan rodnad förekomma i upp till 3 dagar.

1.5mm

Nållängden 1,5mm rekommenderar vi att du använder vid behandling av kroppsärr, väldigt djupa acneärr, celluliter, djupare bristningar och graviditetsbristningar. Det ska dröja minst tre veckor mellan behandlingstillfällena. Detta är viktigt även om du upplever att huden har läkt tidigare än så. Man kan uppleva rodnad på huden i upp till en vecka efter genomförd behandling.

2.0mm

Den här storleken ska endast användas på låren eller rumpan för att behandla djupa bristningar, celluliter och ärr. Använd inte den här storleken på områden med tunn hud utan enbart på tidigare nämnda områden. Det ska dröja minst tre veckor mellan behandlingstillfällena.

Har du fler frågor angående skinroller eller en annan produkt på vår sida så är du välkommen att kontakta oss via mail info@skincaresweden.se

 

 

0.2mm 0.5mm 1.0mm 1.5mm 2.0mm
Förbättrad absorberingsförmåga
Återfå Spänst och lyster  
 Hudförnyelse
 Håravfall    
 Solfläckar  
 Lättare acneärr  
 Anti-aging    
 Mindre ärr  
 Rynkor  
 Pigmentfläckar  
Djupare acneärr    
Bristningar    
Celluliter    
Kroppsärr  
Graviditetsbristningar